فراخوان نخستین همایش بین المللی «هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی»

همایش هوش مصنوعی

پژوهشگران تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۲، چکیده مقالات خود را به دبیرخانه نخستین همایش بین المللی «هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی» ارسال کنند.

ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه با همکاری نهادهای مختلف از جمله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، نخستین همایش بین‌المللی «هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی» را برگزار می‌کند.

مهلت ارسال چکیده آثار به این همایش تا تاریخ ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ و مهلت ارسال اصل آثار تا تاریخ ۳۰ بهمن ماه سال جاری است. همچنین تاریخ برگزاری این همایش در مرداد سال ۱۴۰۳ خواهد بود.

عناوین ذیل توسط دبیرخانه به عنوان محورهای همایش جهت ارسال آثار پژوهشی معرفی شده است:

بررسی فقهی، حقوقی ، فلسفی و اخلافی هوش مصنوعی

مطالعات و پیامد های فرهنگی و اجتماعی هوش مصنوعی

مطالعات سایبرنتیکی و هوش مصنوعی آینده پژوهی هوش مصنوعی؛ تحلیل فرصت ها و تهدید ها

حکمرانی و سیاست گذاری هوش مصنوعی

هوش مصنوعی؛ علوم انسانی و اسلامی دیجیتال

ظرفیت شناسی هوش مصنوعی در کارکردها، فرایندها و علوم اسلامی

زیرساخت ها و محصولات هوش مصنوعی و علوم اسلامی

مرزهای دانشی، هوش مصنوعی، فرهنگ و علوم اسلامی

پژوهشگران تا ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ فرصت دارند چکیده مقالات را به نشانی https://aicisc.com ارسال کرده و همچنین تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ نیز متن کامل مقاله را ارسال نمایند.