تربیت تدوینگر متون درسی

دوره تربیت تدوینگر با هدف دست‌یابی به دانش و مهارت لازم در حوزه تدوین و ارزیابی متون درسی، توانایی برقراری ارتباط و تعامل سازنده با مؤلفان و دانش‌افزایی در حوزه تخصصی، از مرداد 97 آغاز به کار کرد. این دوره طی سه مرحله (مقدماتی، پیشرفته، تکمیلی) با گذراندن 32 واحد برگزار شد.

مجموعه فعالیت‌های دفتر تدوین متون

1. راه اندازی 8 گروه‌ علمی تدوین متون با برگزاری 109 جلسه؛

2. برگزاری کارگاه‌های تخصصی تربیت تدوینگر متون درسی شامل 2 کارگاه تخصصی تربیت تدوینگر متون درسی بصورت مجزا در سطوح 3 و 4، در 2 ترم تحصیلی طی 370 ساعت شامل مباحث نظری و عملی؛

3. تألیف و تدوین کتب درسی.

فعالیت های انجام شده توسط شرکت کنندگان دوره:

* تدوین 15 جلد کتاب در گروه سطح 3؛

* تدوین 16جلد کتاب در گروه سطح 4؛

* چاپ 23 مقاله در دو جلد؛

* ارزیابی بیش از 15 جلد کتاب تدوین شده؛

* چاپ 12جلد کتاب درسی و پژوهشی؛

* 22 جلد کتاب در مراحل تألیف/ تدوین/ ارزیابی.

عناوین کتاب‌های تدوین متون درسی در سال 1398

*اخلاق و آداب تعلیم و تعلّم (درسنامۀ اخلاق 2)/ میثم قاسمی.

*الأدوات النّحویة ودورها في تفسیر القرآن المجید (النحو العالي)/ محمود طیب حسینی؛ تدوین‌گر: اقدس رحیمی.

*المنهج الدراسي (دروسٌ تمهیدیّة في الفقه الاستدلالي علی المذهب الجعفري) فقه 4/ محمدباقر الإیراوانی؛ تدوین‌گر: فاطمه حسن خانی.

*المنهج الدراسي (دروسٌ في علم الاُصول) الحلقة الثالثة/ سید محمدباقر الصدر(قده سره)؛ تدوین‌گر: محمد انصاری پیرسرایی.

*المنهج الدراسي لاُصول الفقه 1 (مباحث الألفاظ)/ محمّدرضا المظفر؛ تدوین‌گر: خدیجه حسین‌زاده.

*المنهج الدراسي لاُصول الفقه 3 (مباحث الحجّة)/ محمّدرضا المظفر؛ تدوین‌گر: مریم مشایخی.

*درآمدی بر علم اخلاق/ رضا حبیبی، حمیدرضا حق‌شناس، یحیی حبیبی، کاظم دلیری.

*درسنامه امامت در قرآن با تاکید بر اندیشه های علامه طباطبایی (ره)/ مسعود تاج آبادی.

*درسنامۀ آیات الاحکام/ غلام حسن حیدری؛ تدوین‌گر: اقدس رحیمی.

*زن و خانواده در قرآن/ علامه سید محمدحسین طباطبایی؛ تدوین‌گر: خدیجه کریمی.

*مجموعه مقالات ارزیابی کتاب‌های درسی (در حوزۀ علوم اسلامی) 1/ جمعی از نویسندگان با نظارت رضا حبیبی.

*مجموعه مقالات ارزیابی کتاب‌های درسی (در حوزۀ علوم اسلامی) 2/ جمعی از نویسندگان با نظارت رضا حبیبی.