آیین بزرگداشت هفته پژوهش در جامعه الزهرا(س) برگزار می‌شود

5df473cc03c3d-500x165

آیین بزرگداشت هفته پژوهش با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی و رونمایی از کتب پژوهشی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین بزرگداشت هفته پژوهش روز یکشنبه ۲۴ آذر ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ با حضور اساتید و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام سخنران اصلی این مراسم است، همچنین خانم ریحانه حقانی، معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام  به ارائه گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی این مؤسسه علمی حوزوی می‌پردازد.

در این مراسم، پنج کتاب پژوهشی منتشر شده از سوی انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام رونمایی می‌شوند، همچنین پژوهشگران ششمین جشنواره بانو امین مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

روز یکشنبه ۲۴ آذر از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام به نام «پژوهش، بانوان طلبه و حوزه تمدن ساز» نامگذاری شده است.