کارگاه آنلاین «آشنایی با پایگاه ها و مراکز اطلاعاتی با تاکید برحوزه فقه و حقوق»

کارگاه آشنایی با پایگاه ها

کارگاه آنلاین «آشنایی با پایگاه ها و مراکز اطلاعاتی با تاکید برحوزه فقه و حقوق» با حضور سرکار خانم چیت ساز برگزار می شود.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها با همکاری مرکز آموزش مجازی برگزار می کند:

کارگاه «آشنایی با پایگاه ها و مراکز اطلاعاتی با تاکید برحوزه فقه و حقوق» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری مرکز آموزش مجازی  برگزار می‌شود.

در این کارگاه که بدون حضور پژوهشگران و به صورت آنلاین برگزار می‌شود، سرکار خانم چیت ساز حضور دارد.

این کارگاه روز سه شنبه 27 خرداد ساعت 10 تا 12 به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

مهلت ثبت نام در این کارگاه تا روز یکشنبه 25 خرداد است و علاقه‌مندان جهت ثبت نام و دریافت لینک جهت شرکت در کارگاه می‌توانند از ساعت ۸ تا ۱۲ با شماره تلفن 32112484 تماس بگیرند.

طلاب و پژوهشگران دینی می‌توانند فعالیت‌های معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام را با عضویت در کانال این معاونت با شناسه https://eitaa.com/jz۲۶۰۲ دنبال کنند.