اعطای تندیس جبهه مقاومت دانشگاهیان به دبیر انجمن علمی پژوهشی تاریخ

6052fdfb82c6d-440x400

عاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام، تندیس جبهه مقاومت دانشگاهیان -ترویج‌کنندگان مکتب شهید سلیمانی را به دبیر انجمن علمی پژوهشی تاریخ این مؤسسه علمی حوزوی اعطا کرد.

به گزارش روابط عمومی، جبهه مقاومت دانشگاهیان-ترویج‌کنندگان مکتب شهید سلیمانی در اولین سالگرد شهادت سرداران مقاومت شهیدسلیمانی و ابومهدی بر اساس نظر هیئت داوران برگزیدگان و شایستگان تقدیر، با ارسال تقدیر نامه و تندیس جبهه مقاومت در اولین کنگره بین‌المللی مکتب شهیدسلیمانی از تلاش داوطلبانه شرکت کنندگان تقدیر کردند.

کتاب رهاورد پژوهش که به همت انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به چاپ رسید، در این همایش شایسته تقدیر شد.

خانم ریحانه حقانی، معاون پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام، تندیس جبهه مقاومت دانشگاهیان دانشگاه  فردوسی مشهد الرضا(ع) را به خانم نجمه صالحی، دبیر انجمن علمی پژوهشی تاریخ این مؤسسه علمی حوزوی اعطا کرد و تلاش های خالصانه وی در این انجمن مورد تجلیل قرار گرفت.