photo_2022-05-21_10-21-56

دومين کارگاه فقهی پدیده های اقتصادی مدرن (رمز ارزها، بیت کوین، بورس، بازاریابی شبکه ای و...) به همت انجمن علمی پژوهشی فقه و اصول معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

دومين کارگاه فقهی پدیده های اقتصادی مدرن (رمز ارزها، بیت کوین، بورس، بازاریابی شبکه ای و...) به همت انجمن علمی پژوهشی فقه و اصول معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها در تاریخ 8 خرداد ماه 1401 برگزار شد:
حجه الاسلام و المسلمین دکتر خطیبی استادیار گروه اقتصاد موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) پس از ارائه مقدمه-ای در مورد رمزارزها و مشخص نمودن محورهای بحث؛ پیرامون وضعیت موجود و آینده رمزارزها، فتوای مراجع معظم تقلید، ماهیت رمزارزها و فقه رمزارزها، به بیان مهم ترین رمزارزها که شامل بیت کوین، اتریوم، بایننس کوین و بیت کوین کش بود پرداختند و مهم ترین رمزارز را بیت کوین که معادل 42000 دلار (معادل یک میلیارد و دویست میلیون تومان) است دانستند.
ایشان ضمن بیان این مطلب که رمزارزها تنها در 5 کشور شامل آمریکا، ژاپن، استرالیا، کانادا و السالوادر قانونی هستند، قانون کشور ایران را طبق مصوبه شورای عالی مبارزه با پولشویی در دی ماه 1396 بدین شرح بیان نمودند که به کارگیری ابزار بیت کوین و سایر ابزارهای مجازی در تمام مراکز پولی و مالی کشور ممنوع است، اما در گذر زمان استخراج بیت کوین (ماینینگ) با مجوز وزارت صمت مجاز شمرده شد.
استاد حوزه و دانشگاه افزودند حدود 12 میلیون ایرانی رمزارز داشته و حجم گردش مالی این صنعت در ایران سالانه نزدیک به یک میلیارد دلار است که رقم بالایی می باشد.
در پایان با توجه به گستردگی موضوع، ضمن پاسخ به پرسشهای حضار و شرکت کنندگان مجازی، تفصیل راجع به آینده رمزارزها و بررسی فتوای مراجع عظام به جلسه آتی در روز سه شنبه 17 خردادماه ساعت8 الی 10؛ موکول گردید در پایان نیز به پرسش های حضار و شرکت کنندگان مجازی پاسخ داده شد.
علاقمندان می توانند به صورت مجازی از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/rw09st746skd/ در کارگاه حضور داشته باشند.

تصوير خبر