برگزاری آزمون کتبی دومین دوره تربیت مترجم در دو گرایش عربی و انگلیسی

photo_2022-08-24_09-44-29

آزمون کتبی دومین دوره تربیت مترجم در دو گرایش عربی و انگلیسی به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

آزمون کتبی دومین دوره تربیت مترجم در دو گرایش عربی و انگلیسی  به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار شد.

به نقل از سرکار خانم مالمیر کارشناس مسئول اداره سازماندهی امور پژوهشی، مهلت ثبت نام دوره ی دوم تربیت مترجم عربی  و انگلیسی در پایان تیرماه سال 1401 به اتمام رسید که تعداد 20 نفر از خواهران طلبه متقاضی گرایش عربی و 16 نفر متقاضی گرایش زبان انگلیسی بودند، آزمون کتبی و مصاحبه علمی  متقاضیان در تاریخ 2 شهریور 1401 در سالن مطالعه کتابخانه برگزار شد.

وی در ادامه افزود : متقاضیان در صورت پذیرش در آزمون کتبی و مصاحبه علمی می توانند از هفته اول مهرماه در دوره شرکت نمایند. گفتنی است این دوره پژوهش محور و دارای واحدهای نظری و عملی است که طی سه نیم سال تحصیلی با ارائه پروژه پایانی در طول دوره اجرا خواهد شد.