سومین نشریه مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده منتشر شد.

تربیتی 3

به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها سومین نشریه مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده منتشر شد.

سومین شماره دوفصلنامه علمی تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

فهرست مقالات

• نقش والدین در آموزش مدیریت مصرف فرزندان با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری/ طاهره ماهروزاده؛ معصومه موسوي فيروزآبادي؛ مصطفی تقی­لو
  • رابطه میان مواجهه با خشونت خانوادگی و رفتارهای قلدری در دانش‌آموزان دوره متوسطه اول شهر خوی/ باقر سرداری
  • سبک‌های فرزندپروری دانشجویان مادر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: نقش جهت‌گیری مذهبی/ صابر جوادی؛ محمدرضا احمدی ؛ احد امیدی
  • تبیین کیفی تربیت نسل منتظر با رویکرد مهدوی / ستاره موسوی
  • اهمیت و نقش اخلاق و معنویت در کارآمدی نظام خانواده/نجیبه عباسی رستمی
  • نقش والدين در تأمين سالم نياز جنسی جوانان/ محمد ناصر رضایی

نشریه علمی تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی به سردبیری حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رضائیان و مدیر مسئولی سرکار خانم دکتر زهره برقعی فعالیت دارد.

این نشریه آماده دریافت مقالات علمی طلاب، اساتید، پژوهشگران و نخبگان در موضوعات خانواده و تعلیم و تربیت با رویکرد اسلامی است

علاقه مندان  می توانند مقالات علمی خود را از طریق سامانه نشریه به آدرس ذیل ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با آدرس الکترونیکی یا شماره تلفن های نشریه تماس حاصل فرمایید.

راه های ارتباطی

ایمیل نشریه:fpes@jz.ac.ir