با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

متربیان پژوهشی دوره تربیت مترجم «انگلیسی-عربی» تجلیل شدند

در آیین اختتامیه اولین دوره تربیت مترجم «انگلیسی _عربی» که با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، ۲۴ نفر از متربیان پژوهشی این دوره مورد تجلیل قرار گرفتند.

آیین اختتامیه اولین دوره تربیت مترجم «انگلیسی _عربی» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این مراسم که سرکار خانم دکتر زهره برقعی مدیر محترم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور داشت، ۲۴ نفر از متربیان پژوهشی نخستین دوره تربیت مترجم انگلیسی و دوره تربیت مترجم عربی که این دوره را با موفقیت به پایان رساندند، مورد تجلیل قرار گرفتند.

در دوره تربیت مترجم انگلیسی، ۱۱ نفر از دانش پژوهان به نام‌های خانم‌ها راضیه نوروزی، وحیده پیشوایی، مریم الهی، فاطمه سادات مرتضوی، سیده معصومه فقیه، سمانه آقاطهرانی، زهرا سادات حسینی، فرشته زارعی، مهری بیات، نرجس امامی و زهرا خوش کنار تجلیل شدند.

در دوره تربیت مترجم عربی نیز ۱۳ نفر از دانش پژوهان از جمله خانم‌ها خیریه القلاف، سیده زهرا آل هاشمی، معصومه عقیلی، فاطمه نامجوفر، سیده زینب حبیبی، نرجس سادات محسنی، فاطمه قلی پور، زهرا ناصریان، لیلا زارع، پروین کیوانی، معصومه سپهرنوش، نادیه مومن نژاد و صدیقه صدیق تجلیلی شدند.