کرسی علمی ترویجی «اصول و مولفه های سیر و سلوک در آموزه های حضرت فاطمه(س)»

بیست و سومین کرسی علمی ترویجی اصول و مولفه ها

کرسی علمی ترویجی «اصول و مولفه های سیر و سلوک در آموزه های حضرت فاطمه(س)» با ارائه دکتر فاطمه مغیثی و نقد توسط ناقدان حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد رودگر و حجت الاسلام والمسلمین دکتر مسلم گریوانی در جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود.

بیست و سومین کرسی علمی ترویجی «اصول و مولفه های سیر و سلوک در آموزه های حضرت فاطمه(س)» از سوی گروه عرفان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با مشارکت معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد جواد رودگر و حجت الاسلام والمسلمین دکتر مسلم گریوانی به عنوان ناقد در این کرسی حضور دارند، همچنین سرکار خانم کشتکاران، دبیر علمی این نشست است.

این نشست، روز چهارشنبه 4 دی­ماه ساعت 12:30 تا ۱4 در سالن جلسات طبقه سوم پژوهشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام برگزار می‌شود.