تمدید کتب امانی کتابخانه جامعه‌الزهرا(س) تا ۳۱ فروردین

کتابخانه

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام کرد: همه کتاب‌های به امانت گرفته شده و یا زمان بازگشت و تمدید آن در ماه اسفند تا تاریخ ۳۱ فروردین سال ۱۳۹۹ تمدید می شوند.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، مدیریت کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام زیر نظر معاونت پژوهش در پی تعطیلی دروس حضوری بانوان طلبه و برگزاری آموزش‌های از راه دور ویژه طلاب حضوری اطلاعیه ای جدید منتشر کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و تردد کمتر افراد در سطح شهر، به اطلاع می‌رساند همه کتاب‌هایی که در اسفند سال ۹۸ امانت گرفته شده تا تاریخ ۳۱ فروردین سال ۱۳۹۹ تمدید شده و مشمول جریمه تأخیر نخواهد بود.

همچنین کتابخانه از تاریخ ۱۶ فروردین سال جاری از ساعت ۷ الی ۱۴ آماده خدمات رسانی به اعضای کتابخانه است.

از خداوند متعال برای شما طلب سلامتی و عاقبت بخیری داریم».

گفتنی است؛ بر اساس طلاعیه‌های گذشته کتابخانه جامعه الزهرا علیهاالسلام، همه جریمه‌های تأخیر کتاب‌های امانت گرفته شده در اسفند بخشوده شدند.