کتاب « نسیم هدی » به همت انتشارات جامعة الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

4

کتاب «نسیم هدی» جهت استفاده دانش آموزان مجتمع هدی در کلاس های فوق برنامه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیها السلام ـ منتشر شد.

کتاب نسیم هدی ویژه پایه هفتم توسط جمعی از نویسندگان سرکار خانم ها نفیسه حقیقی، معصومه سیفی کناری، الهه فیروزی و فاطمه ترسلی منتشر شد.

این کتاب پس از مطالعات لازم در روند فعالیتهای آموزشی و پرورشی مجتمع هدی ، با اهداف نهادینه کردن عبودیت و تعمیق باورهای دینی ، تقویت روح تعاون و همکاری و همدلی، شکوفاسازی خلاقیت، رشد و کمال انسانی و معنوی و ایجاد انگیزه برای انجام فعالیتهای پژوهشی در قالب چهارده درس و در 1000 نسخه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ منتشر شده است.

امید است تولید محتوای دروس فوق برنامه، آرام آرام به همه دوره ها و پایه های تحصیلی کشانده شود. آموزه های ناب دینی، سند تحول بنیادین، مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش با عنایت به راهنمای برنامه های درسی و اهداف هر دوره، پایه و اساس تولید محتواهاست.

https://eitaa.com/jz2602 کانال ایتا معاونت پژوهش