کتاب « بستر تاریخی صفات شیعیان در بیان امیر مومنان علی علیه السلام » چاپ و منتشر شد.

بستر تاریخی1

کتاب « بستر تاریخی صفات شیعیان در بیان امیر مومنان علی علیه السلام » نوشته خانم منصوره بخشی توسط انتشارات جامعة الزهرا علیهاالسلام چاپ و منتشر شد.

کتاب « بستر تاریخی صفات شیعیان در بیان امیر مومنان علی علیه السلام » به همت معاونت پژوهشی جامعة الزهرا ـ علیها السلام ـ تدوین و چاپ شد.

این کتاب به قلم سرکار خانم منصوره بخشی پژوهشگر معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها در 229صفحه رقعی و در 500 نسخه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ چاپ و منتشر شده است.

این کتاب در چهار فصل تدوین شده و فصل اول با عنوان «کلیات و مفهوم شناسی»، فص دوم «گونه شناسی روایات صفات شیعه امام علی علیه السلام» ، فصل سوم «گونه شناسی مخاطبان خاص در روایات»، فصل چهارم« گونه شناسی گروه های مخاطب در روایات» می‌پردازد.

علاقه‌مندان جهت تهیۀ این کتاب می‌توانند به فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی، جنب حسینیۀ امام خمینی ـ رحمة الله ـ مراجعه کنند.

کانال ایتا معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602

دریافت تصویر خبر