اولین شماره دوفصلنامه تخصصی «مطالعات تربیتی و روانشناخی خانواده» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

مطالعات روانشناختی ج1

به گزارش روابط عمومی، اولین شماره دوفصلنامه تخصصی « مطالعات تربیتی و روانشناخی خانواده » از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

در این شماره مقالاتی با عناوین:
«شیوه های تربیت اخلاقی فرزندان، برگرفته از روایات اهل بیت علیهم السلام»علی نقی فقیهی/ خدیجه اسفندیاری/ رضا جعفری هرندی
«تهدیدهای اینترنت بر تربیت اخلاقی نوجوان» هاجر ذبیحی
«بررسی سیره رفتاری پیامبر اکرم صلی الله علیه و آل وسلم با همسران» رویا کاظمی
«الگوی رفتاری حضرت خدیجه کبری علیهاالسلام  در ارتباط با همسران.» ثریا شاعیدی
«کاهش جمعیت و تاثیر آن بر روابط انسانی در خانواده و جامعه» معصومه موذن
«بررسی موانع محیطی در تربیت دینی فرزندان»اکرم حبیبی خاوه

به چاپ رسیده است.

این دوفصلنامه پس از چاپ دو شماره داخلي با توجه به ارتقاي سطح علمي مقالات از تاریخ 1/11/98 موفق به اخذ مجوز نشر به صورت علمی تخصصی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شده است.
این نشریه به سردبیری جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین حسین رضائیان و مدیر مسئولی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود مدنی بجستانی فعالیت دارد
این نشریه آماده دریافت مقالات تخصصی در موضوعات تعلیم و تربیت با رویکرد اسلامی است که علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به نشانی الکترونیکی fpes@jz.ac.ir ارسال نمایند.
پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای غیرتعطیل از ساعت 8-12 صبح با شماره تلفن ۳۲۱۱2400 تماس بگیرند.