از سوی انجمن علمی پژوهشی کلام اسلامی جامعه الزهرا(س)؛

کارگاه منبع شناسی دیجیتالی (منابع عربی) برگزار می‌شود

photo_2021-05-22_10-44-01

کارگاه منبع شناسی دیجیتالی (منابع عربی) از سلسله کارگاه‌های منبع شناسی عمومی و دیجیتالی علم کلام با حضور دکتر محمد جعفر رضایی برگزار می‌شود.

جلسه دوم کارگاه منبع شناسی دیجیتالی (منبع شناسی عربی) از سلسله کارگاه‌های منبع شناسی عمومی و دیجیتالی علم کلام از سوی انجمن علمی پژوهشی کلام اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود.

در این کارگاه، دکتر محمد جعفر رضایی، استاد، پژوهشگر و نویسنده به تبیین این موضوع و سرفصل‌های ای کارگاه می‌پردازد.

این کارگاه روز یکشنبه، ۱۴۰۰/۳/۳ ساعت ۹ - ۱۲ صبح به صورت مجازی و حضوری با حضور محدود پژوهشگران و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این کارگاه می‌توانند نام و نام خانوادگی، کد تحصیلی یا کد ملی و شماره تماس را به شناسه کاربری @saf_۱۳۶۲ ارسال کنند.

حضور در این کارگاه از طریق ورود به سامانه http://online.jz.ac.ir/rw۰۹st۷۴۶skd امکان پذیر است.