کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها» منتشر شد

photo_2022-02-03_11-46-01

کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها » تألیف محمد جواد یاوری سرتختی و تدوین توسط ‌سرکار خانم مریم مشایخی دانش آموخته دوره تدوینگر متون درسی معاونت پژوهش توسط انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها چاپ و منتشر شد.

از سوی انتشارات جامعه‌الزهرا(س)؛

کتاب «تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها» منتشر شد

کتاب « تاریخ و سیره حضرت زهرا سلام الله علیها » تألیف محمد جواد یاوری سرتختی و تدوین توسط ‌سرکار خانم مریم مشایخی دانش آموخته دوره تدوینگر متون درسی معاونت پژوهش توسط انتشارات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها چاپ و منتشر شد.
این کتاب آموزشی توسط سرکار خانم مشایخی در پانزده درس و در 239 صفحه تدوین شده است

علاقه‌مندان جهت تهیۀ این کتاب می‌توانند به فروشگاه کتاب و محصولات فرهنگی، جنب حسینیۀ امام خمینی ـ رحمة الله ـ مراجعه کنند.
سامانه فروشگاه کتاب

قَالَ رسول‌‌الله(صلی الله علیه و آله):
«لَو كَان الحُسنُ شَخصَاً لَكَانَ فاطِمَةُ(علیهاالسلام)، بَل هِيَ أَعظَمُ، إِنَّ فاطِمَةَ(علیهاالسلام) اِبنَتي خَيرُ أَهلِ الأَرضِ عُنصُراً وَ شَرَفاً وَ كَرَمَاَ.»
الامام الْحَسَنَ‌بْنَ عَلِي العَسکَری(علیه السلام):
الصَّلَاةُ عَلَی السَّيِّدَةِ فَاطِمَةَ(علیهاالسلام). اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ(علیهاالسلام)، الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ. اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا.