انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جامعه‌الزهرا و انجمن ترجمه و زبان‌های خارجی حوزه

تفاهم نامه همکاری جامعه و انجمن ترجمه و زبان

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و انجمن ترجمه و زبان‌های خارجی حوزه به منظور هم‌افزایی و توسعه همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی دو مجموعه منعقد شد.

تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و انجمن ترجمه و زبان‌های خارجی حوزه منعقد شد.

این تفاهم‌نامه به منظور توسعه تعامل و همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی طرفین و بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و امکانات دو مجموعه تدوین شده است.

این تفاهم‌نامه فی ما بین انجمن ترجمه و زبان‌های خارجی حوزه به نمایندگی حجت‌الاسلام و المسلمین محمد آل بوغبیش، رئیس این انجمن و جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نمایندگی سرکار خانم ریحانه حقانی، معاون پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی منعقد شد.