قابل توجه اساتید و طلاب گرامی؛

برگزاری سلسله کارگاه های مقاله‌نویسی آنلاین گام به گام تا چاپ مقاله

123

سلسله کارگاه های مقاله‌نویسی آنلاین «گام به گام تا چاپ مقاله» ویژه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

معاونت پژوهش مدرسه علمیه کوثر قزوین با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها سلسله کارگاه های مقاله‌نویسی آنلاین «گام به گام تا چاپ مقاله» ویژه اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام را برگزار می کند.

سرکار خانم خدیجه حسین زاده باردئی دانش آموخته سطح چهار جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در این کارگاه ها حضور دارد و پژوهشگران را در تألیف مقالات پژوهشی راهنمایی می‌کند، هدف از این کارگاه ها غنای علمی و روشی نگارش مقالات علمی- تخصصی و علمی - ترویجی تا رسیدن به مرحله چاپ است.

دومین جلسه این سلسله کارگاه ها روز چهارشنبه 1401/02/07 از ساعت 17 الی 18 به صورت آنلاین از طریق لینک  https://ac.whc.ir/r2id2zx1ymru برگزار می شود، علاقمند میتوانند با ارسال مشخصات( ذکر عنوان کارگاه، نام و نام خانوادگی، شماره تحصیلی و کدملی) به آیدی paj1399@ ثبت نام خود را قطعی نمایند.