برگزاری میزگرد «الگوی سوم زن در بعد اجتماعی» در رویداد پژوهشی جامعه‌الزهرا(س)

میزگرد دوم

میزگرد «الگوی سوم زن در بعد اجتماعی» با حضور و ارائه پنج نفر از طلاب و پژوهشگران انجمن علمی پژوهشی معارف انقلاب اسلامی برگزار شد.

نخستین میزگرد رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور طلاب و پژوهشگران انجمن علمی پژوهشی معارف انقلاب اسلامی  برگزار شد.

موضوع این میزگرد، «الگوی سوم زن در بعد اجتماعی» بود که با حضور خانم آمنه شهبازی به عنوان سرگروه و خانم‌ها معصومه حیدریان منش، فرزانه جعفری، سمیه صادقی و فیروزه دلداری تشکیل شد.

همچنین در این میزگرد، خانم سمیه مالمیر به عنوان داور ثابت و خانم زاهره میرجعفری به عنوان ناظر علمی حضور داشتند.

اعضای گروه در این میزگرد، به تبیین الگوی سوم زن مسلمان، جایگاه زن از منظر فردی، خانوادگی و اجتماعی پرداختند و عرصه‌های کنشگری اجتماعی شامل مجالس خانگی، نوشتن، تبلیغ و سبک زندگی تبیین شد.