برگزاری سلسله‌نشست‌های ارائه علمی در هفته پژوهش

photo_۲۰۲۲-۱۲-۰۷_۰۹-۳۸-۵۸

سلسله‌نشست‌های ارائه علمی با موضوعات «مسئله شناسی الهیات فمینیستی مسیحی»، «مسئله شناسی جنسیت و سیاست» و «مسئله شناسی متافیزیک جنسیت» برگزار می‌شود.

همزمان با آغاز گرامیداشت هفته پژوهش، پژوهشکده زن و خانواده با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها سلسله‌نشست‌های ارائه علمی با موضوعات مختلف پژوهشی را برگزار می‌کند.

ارائه علمی «مسئله شناسی الهیات فمینیستی مسیحی» با حضور خانم دکتر زهرا شریف، عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده، نشست علمی «مسئله شناسی جنسیت و سیاست» با حضور خانم دکتر زهرا داورپناه، عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده و نشست علمی «مسئله شناسی متافیزیک جنسیت» با سخنرانی خانم دکتر زهرا زرگر، عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده برگزار می‌شود.

این برنامه روز شنبه ۱۹ آذر ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن نشست‌های علمی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها واقع در طبقه سوم ساختمان کتابخانه حضرت معصومه علیهاالسلام تشکیل می‌شود.

امکان برگزاری این نشست به صورت مجازی نیز فراهم شده است و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://live.wfrc.ac.ir/ در این نشست شرکت کنند.