فراخوان مقاله نوزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت

همایش دکترین مهدویت 19

فراخوان ارسال مقاله به نوزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با عنوان «جوان، انتظار و استمرار انقلاب اسلامی» اعلام شد.

فراخوان ارسال مقاله به نوزدهمین همایش بین‌المللی دکترین مهدویت با عنوان «جوان، انتظار و استمرار انقلاب اسلامی» از سوی مؤسسه آینده روشن صادر شد.

موضوع مقالات این همایش در سه محور اصلی انقلاب اسلامی، چالش‌ها (فرهنگی، اجتماعی و سیاسی) و راهکارها (تبیینی و اجرایی) قابل دسته بندی است.

این همایش در تاریخ ۳ و ۴ اسفند سال جاری برابر با ۱۲ و ۱۳ ماه شعبان المعظم برگزار خواهد شد و پژوهشگران تا تاریخ ۲۰ دی برای ارسال آثار خود به دبیرخانه همایش مهلت دارند.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی اینترنتی www.mahdaviat-conference.com مراجعه نمایند.

این همایش با همکاری و مشارکت نهادهای مختلف از جمله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.