برگزاری هم اندیشی علمی به مناسبت نهم ربیع الاول آغاز امامت امام مهدی(عج)

ham andishi

برگزاری جلسه هم اندیشی پژوهشگاه مهدویت و آینده پژوهشی با جامعه الزهرا(س) به مناسبت آغاز امامت امام زمان(عج)

به مناسبت نهم ربیع‌الاول، آغاز امامت امام مهدی (ارواحنا فداه) هم اندیشی علمی در روز چهارشنبه تاریخ پنجم مهر 1402 از ساعت 10 الی 12 در شهر قم، مجتمع علمی جامعه الزهرا(س) برگزار می‌شود.

در این هم اندیشی علمی که به همت پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و جامعه الزهرا(س) حوزه علمیه خواهران قم و معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود، جمعی از نخبگان تبلیغی و پژوهشگران مهدویت با ارائه پژوهش‌های خود به تعمیق ایمان و باورهای دینی با موضوع مهدویت خواهند پرداخت.

موضوعات مورد بحث در این هم اندیشی به قرار زیر است:

نهم ربیع بسترساز ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار از استاد ارجمند حجت‌الاسلام والمسلمین استاد حسین الهی‌نژاد

بازخوانی نقش علمای امامیه در سامان‌دهی جامعه شیعی در غیبت صغرا توسط حجت‌الاسلام و المسلمین خدامراد سلیمیان

معیارهای شناسایی مهدی موعود(عج) از منظر عقل و نقل به کوشش حجت‌الاسلام و المسلمین محمد شهبازیان

ضرورت حجت الهی و جایگاه امام مهدی(عج) در وساطت فیض الهی توسط حجت‌الاسلام و المسلمین محمود ملکی راد

روایات «اثنی عشر» و تطبیق آن بر امام مهدی(عج) به عنوان امام دوازدهم از سرکار خانم فرزانه حکیم زاده

عوامل همگرایی جهانی پس از ظهور به کوشش سرکار خانم ناهید طیبی

دلایل نقلی بر اثبات امامت امام مهدی(عج) از سرکار خانم ریحانه حقانی

این جلسه روز چهارشنبه پنجم مهرماه 1402 از ساعت 10 الی 12 در سالن جلسات مدیریت، ساختمان اداری برادران جامعه الزهرا(س) برگزار شده و دبیر علمی آن سرکار خانم همایون فرد است.

لازم به توضیح است که جهت حضور مجازی در این جلسه می‌توان از طریق لینک /http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy اقدام کرد.