به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

کتاب «نقش مردم در انتخاب مسئولین تراز انقلاب اسلامی» منتشر شد

969e2655-aab5-41ba-b893-419e1543ce6f

کتاب «نقش مردم در انتخاب مسئولین تراز انقلاب اسلامی» به قلم جناب آقای مصطفی رضایی و سرکار خانم معصومه نجفی به چاپ رسید.

کتاب «نقش مردم در انتخاب مسئولین تراز انقلاب اسلامی»  منتشر شد.

کتاب «نقش مردم در انتخاب مسئولین تراز انقلاب اسلامی» به قلم جناب آقای مصطفی رضایی و سرکار خانم معصومه نجفی به چاپ رسید.

این کتاب در چهار فصل با عناوین «کلیات»، «شاخص های مردم در انتخاب مسئول تراز انقلاب اسلامی»، «شاخص های شخصیتی مسئول تراز انقلاب» و «شاخص های سیاسی و اجتماعی مسئول تراز انقلاب»  در 151 صفحه تدوین شده است.

در خلاصه کتاب «نقش مردم در انتخاب مسئولین تراز انقلاب اسلامی» آمده است:

شکل گیری انقلاب و استمرار آن نیازمند حضور آگاهانه مردم در عرصه های مختلف سیاسی جامعه است. هرگاه مردم با بهره گیری از خصیصه های تراز انقلاب اسلامی انتخاب کردند، کشور تا سال ها از آثار سو انتخاب های اشتباه محفوظ مانده است. اما هرگاه به جای انتخاب بر اساس معیارهای حقیقی و اصولی، انتخاب جناح گرایانه و متاثر از جو تبلیغاتی و رسانه ای داشتند، تا سال ها گرفتار عقب ماندگی شده است.