تجلیل از پژوهشگران برتر جامعه‌الزهرا(س) در اختتامیه گرامیداشت هفته پژوهش

تجلیل از پژوهشگران3

۹ نفر از پژوهشگران برتر ایرانی و بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم برقعی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نعیمی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوالقاسم زاده و سرکار خانم شاکری مورد تجلیل قرار گرفتند.

مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اختتامیه گرامیداشت هفته پژوهش برگزار شد.

دراین مراسم که از سوی معاونت پژوهش و پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد، پنج نفر از پژوهشگران برتر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خانم‌ها خدیجه حسین زاده، زهرا سادات کشیکیان، راضیه سادات سیدخراسانی، نجمه صالحی و سیده مریم موسوی مورد تجلیل قرار گرفتند.

تجلیل از پژوهشگران بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از دیگر برنامه‌های ویژه این مراسم بود که طی آن، خانم بتول شاهانه ارسطو طلبه بین الملل از کشور آمریکا و دانش پژوه سطح چهار تفسیر تطبیقی، خانم ساره شریف القحطانی طلبه بین الملل از کشور عراق، خانم شرافت فاطمه طلبه بین الملل از کشور پاکستان و دانش پژوه سطح دو و خانم نورالصبا شفاعت طلبه بین الملل از کشور پاکستان و دانش پژوه سطح دو تجلیل شدند.