کانال انجمن علمی پژوهشی تاریخ جامعه الزهرا سلام الله علیها

گذرگاه کانال انجمن علمی پژوهشی تاریخ جامعه الزهرا سلام الله علیها را در ماه مبارک رمضان دنبال کنید

photo_2020-05-05_10-20-42

گذرگاه کانال انجمن علمی پژوهشی تاریخ جامعه الزهرا سلام الله علیها را در ماه مبارک رمضان با بررسی سیره پژوهی ، ارائه صفحاتی از زندگانی اهل بیت (ع) و معرفی منابع علمی و پژوهشی سیره ،ابنیه تاریخی ومناسبت ها تاریخی دنبال کنید.

مهمان ما باشید در شبهای ماه مبارک رمضان

در این کانال تلاش می شود تا گوشه ای از وقایع تاریخ اسلام ، تاریخ تشیع  و اهل بیت علیهم السلام به همراه قرائن و شواهد تاریخی به تحلیل سیاسی و تاریخی پرداخته شود.

این مباحث تاریخی، در قالب ارائه مطالب تاریخی مناسبتی