انتشار صد و سی و دومین شماره فلصلنامه نامه جامعه با رويکرد جديد و با عنوان «مطالعات قرآنی نامه جامعه»

نامه جامعه132

صدو سی و دومین شماره فلصلنامه نامه جامعه با رويکرد جديد و با عنوان «مطالعات قرآنی نامه جامعه» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش معاونت پژوهش، صدوسي و دومین شماره فصلنامه مطالعات قرآنی نامه جامعه با رویکرد جديد (تفسیر و علوم قرآن) منتشر شد. در این شماره مقالاتی با این عناوین در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است.

1. بررسی و پاسخ به شبهات پيرامون مهريه با محوريت قرآن کريم/ فريده پيشوايي، طيبه حيدري راد
  2. بررسي آيات فضائل اهل‌بيت(عليهم السلام)/ فاطمه طهماسبي
  3. بررسي تطبيقي رابطه علم الهي و سنت ابتلا از ديدگاه علامه طباطبايي و فخررازي/ فيروزه دلداري، نرجس سادات محسني
  4. کارکردهاي تربيتي تصويرسازي تقابلي در آيات سوره زمر/ طلعت حسني بافراني، نرگس سعدآبادي
  5. تحليل رويکرد مفسران فريقين در مورد شأن نزول آيات ابتدايي سوره معارج/ سميه صادقي
  6. بررسي تفسيري فقهي پوشش زنان از منظر فريقين/ سعيد داودي ليموني، سيده مرضيه علوي

نشريه نامه جامعه از اول اردیبهشت سال 1399 با عنوان «مطالعات قرآني نامه جامعه» و رويکرد تفسيري، در دبیرخانه هیئت نظارت بر مطبوعات ثبت شده در تلاش است تا با فراهم آوردن بستری مناسب جهت چاپ مقالات علمی دانش‌آموختگان و پژوهشگران عرصه «تفسیر و علوم قرآنی»، گام مؤثری در ارتقای سطح کیفی پژوهش‌ها و انعکاس برترین‌های پژوهشی بردارد. از اين رو پذيراي مقالات اساتید، پژوهشگران و محققان حوزه و دانشگاه در حوزه تفسیر و علوم قرآن است.

پژوهشگران می‌توانند آثار خود را با ثبت نام در سامانه nj.jz.ac.ir ارسال نموده و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۰۰ تماس بگیرند.