تمدید ارسال مقاله به دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی با موضوع مکتب شهید سلیمانی

مکتب شهید سلیمانی

پیرو استقبال پژوهشگران گرانقدر به اطلاع می رساند دبیرخانه "دومین همایش بین المللی گام دوم انقلاب اسلامی با موضوع مکتب شهید سلیمانی؛ الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن ساز" مهلت ارسال اصل مقالات را حداکثر تا تاریخ شنبه اول آذر 1399 تمدید کرد.

لذا اساتید، پژوهشگران و دانشجویان فرهیخته میتوانند اصل مقالات خود را از طریق نشریه علمی پژوهشی مدیریت اسلامی (لینک ارسال مقالات علمی پژوهشی) و یا پست الکترونیک ckm@ihu.ac.ir ارسال نمایند.

همچنین به اطلاع می رساند نتیجه ارزیابی کمیته علمی همایش در خصوص کلیه مقالات ارسالی مولفان ارجمند، تا نیمه آذر ماه 1399 از طریق پست الکترونیک نویسنده مسئول به ایشان اطلاع رسانی می شود. در صورت عدم دریافت پاسخ می توانید با پست الکترونیک همایش به آدرس ckm@ihu.ac.ir مکاتبه نمایید.

لازم به ذکر است این همایش همزمان با نخستین سالگرد شهادت شهید سلیمانی عزیز در اواسط دیماه 1399 و با حضور مهمانان ویژه داخلی و خارجی از جبهه مقاومت به صورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد و محورهای اصلی آن عبارتند از: «مکتب سلیمانی، ظهور عینی مکتب امامین انقلاب اسلامی»، «الگوی تربیت مدیران جهادی تمدن‌ساز در تراز مکتب امامین انقلاب اسلامی»، «الگوی عملی مدیران جهادی تمدن‌ساز در تحقق عرصه‌های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی»، «شهید سلیمانی و نظم نوین انقلابی تمدن ساز»، «مدیریت جهادی و دستاورد‌های مکتب شهید سلیمانی».

همچنین پژوهشگران گرانقدر می توانند جهت تکمیل داده های مقاله خود از بانک اطلاعاتی شهید سلیمانی (شامل مجموعه کتابها، مقالات، سخنرانی ها و گفتارپژوهی های مرتبط با شهید سلیمانی) به آدرس زیر بهره برداری نمایید: http://mgt.ihu.ac.ir/page/hard-revenge