برگزاری نشست علمی تخصصی «سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع با رویکرد نگرش سیره‌شناختی»

نشست سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع

نشست علمی‌تخصصی «سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع با رویکرد نگرش سیره‌شناختی» با ارائه دکتر فریبا علاسوند برگزار می‌شود.

سرکار خانم ریحانه حقانی ضمن تبریک ایام سعید و پربرکت ماه مبارک رمضان و عرض تسلیت پیشاپیش به مناسبت رحلت ام‌المؤمنین، حضرت خدیجه‌کبری علیهاالسلام، عنوان کرد: نشست علمی تخصصی «سطوح کنش فرهنگی و سیاسی زنان در مکتب تشیع با رویکرد نگرش سیره‌شناختی» برگزار می‌شود.

وی افزود: این نشست، دومین نشست علمی تخصصی کارگروه علمی‌‌پژوهشی کنگره شهدای استان قم است که روز شنبه، ۴ اردیبهشت ساعت ۱۲ با حضور خانم فریبا علاسوند، استاد حوزه و دانشگاه به‌صورت پخش زنده برگزار می‌شود.

رییس کارگروه علمی پژوهشی کنگره شهدای استان قم یادآور شد: این نشست علمی‌تخصصی، با همکاری بسیج طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، به صورت وبینار در سالن جلسات مدیریت این مؤسسه علمی حوزوی و با حضور اعضای کمیته علمی بانوان شهیده استان قم ‌برگزار و به صورت پخش زنده از بستر آپارات ‌پخش می‌شود.

حقانی بیان داشت: علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند https://www.aparat.com/jz.alzahra/live در این نشست شرکت کنند.