اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی برگزار شد

جشنواره علامه حلی 12

اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) با تجلیل از ۵۳ اثر از طلاب خواهر و برادر حوزه های علمیه سراسر کشور برگزار شد.

مراسم اختتامیه دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) با پیام حضرت آیت‌الله حسین مظاهری، رئیس حوزه علمیه اصفهان و با سخنرانی آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و حجت السلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور مدیر حوزه های علمیه خواهران برگزار شد.

در این مراسم همچنین حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره علامه حلی و حجت الاسلام مازنی دبیر برگزاری این جشنواره به سخنرانی پرداختند و دو نفر از برگزیدگان جشنواره نیز به صورت مختصر در مورد اثر برگزیده خود توضیحاتی ارائه کردند.

در دوازدهمین جشنواره علامه حلی آثار ۵۳ نفر از طلاب خواهر و برادر شامل ۲۷ خواهر طلبه و ۲۶ برادر طلبه در قالب کتاب، پایان نامه، تحقیق پایانی و مقاله برگزیده شد و از این افراد تقدیر به عمل آمد.

از این تعداد، هشت اثر متعلق به بانوان طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام بود که در دوازدهمین جشنواره علامه حلی(ره) مورد تجلیل قرار گرفتند.