photo_2021-10-11_11-34-10

کتاب « آثار تربيتي زيارت اربعين سيد الشهداء » به همت معاونت پژوهش جامعة الزهرا ـ علیها السلام ـ تدوین و چاپ شد. این کتاب به قلم سرکار خانم مريم شعبانلو در 166صفحه رقعی و در 500 نسخه توسط انتشارات جامعة الزهرا ـ علیهاالسلام ـ چاپ و منتشر شده است.

این کتاب در پنج فصل تدوین شده و فصل اول با عنوان «كليات»، فصل دوم«آثار تربيتي زيارت اربعين در بعد شناختي»  فصل سوم «آثار تربيتي زيارت اربعين در بعد عاطفي» ، فصل چهارم «آثار تربيتي زيارت اربعين در بعد عملي»  و فصل پنجم «آسيب شناسي و آسيب زدايي از زيارت اربعين» ميپردازد.
خلاصه کتاب
بر اين زيارت در سخنان بزرگان دين تأكيد فراواني شده و آثار و بركات دنيوي و اخروي بسياري بر آن شده است و داراي آثار تربيتي فراواني است كه از جمله آنها پيوند معنوي با امام حسين عليه السلام و شناخت شخصيت آن امام و پي بردن به اهداف قيام عاشورا است. پياده روي اربعين در بعد شناختي به شكل گيري و استحكام هويت اسلامي كمك مي كند و موجب شناخت زائران از كشورهاي مختلف با يكديگر مي شود. نيز در بعد عاطفي موجب تقويت روحيه صبر و ايستادگي و تقويت روحيه برادري ديني و گسترش ايثار و همدلي ميان زائران مي شود. همچنين در بعد عملي پياده روي اربعين كه همراه با تحمل سختي هاست تمريني است براي پذيرش سختي ها در ديگر عرصه ها زندگي و آمادگي براي حكومت مهدوي، اين نوشته به بررسي، تحليل و مطالعه آثار زيارت و پياه روي اربعين در بعد شناختي، عاطفي و عملي پرداخته است.