photo_2021-10-29_16-20-11

معاونت پژوهش جامعه الزهرا به منظور حمایت و تقویت فرهنگ پژوهش در نشریات تخصصی و داخلی مقالات طلاب را می پذیرد. فراخوان مقاله برای تقویت روحیه پژوهش طلاب بوده و در مجلات زیر چاپ می شود:

معاونت پژوهش جامعه الزهرا به منظور حمایت و تقویت فرهنگ پژوهش در نشریات تخصصی  و داخلی مقالات طلاب را می پذیرد.

فراخوان مقاله برای تقویت روحیه پژوهش طلاب بوده و در مجلات زیر چاپ می شود:

نشریات تخصصی:
نشریه تخصصی انجمن علمی - پژوهشی تاریخ با عنوان: «جستارهای تاریخ اسلام»؛
نشریه تخصصی انجمن علمی - پژوهشی تعلیم و تربیت با عنوان: «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده»؛

نشریات داخلی؛
نشریه داخلی انجمن علمی - پژوهشی تفسیر و علوم قرآن با عنوان: «کتاب مسطور»؛

نشریه داخلی انجمن علمی - پژوهشی فقه و اصول با عنوان: «مطالعات فقهی»؛
 نشریه داخلی انجمن علمی - پژوهشی کلام اسلامی با عنوان: «کلام پژوهی شیعی»
نشریه داخلی انجمن علمی - پژوهشی مهدویت با عنوان: «چکامه انتظار»؛
نشریه داخلی انجمن علمی - پژوهشی زن و خانواده با عنوان: «پژوهشنامه مطالعات اسلامی زنان».

گفتنی است علاقه مندان می توانند جهت دریافت شیوه نامه به سایت معاونت پژوهش مراجعه کنند.

لینک دریافت شیوه نامه

ایمیل انجمن جهت ارسال مقالات