برگزاری چهاردهمین جشنواره علامه حلی(رحمه الله علیه)

photo_2022-01-10_10-38-36

به گزارش معاونت پژوهش جامعه الزهراء(سلام الله علیها)، چهاردهمین جشنواره علامه حلی(رحمه الله علیه)، در راستای گسترش فرهنگ پژوهش و تقدیر از پژوهشگران جوان حوزه‌های علمیه سراسر کشور، توسط مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با همکاری جامعه الزهراء(س)، برگزار می‌شود. بنا براین گزارش، طلاب زیر 35 سال حوزه‌های علمیه سراسر کشور تا پایان روز شنبه 31 اردیبهشت 1401 فرصت دارند فرایند ثبت‌نام در این جشنواره را تکمیل نمایند.

به مناسبت یکصدمین سالگرد بازتأسیس حوزه‌های علمیه، کلان‌موضوع «دستاوردهای دانشی و عملکردی حوزه علمیه قم» به عنوان بخش ویژه جشنواره چهاردهم تعیین شد.
شرایط ثبت نام
ریز موضوعات بخش ویژه