صدو سی و پنجمین شماره فلصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» منتشر شد

جلد 135 copy

صدو سی و پنجمین شماره فلصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» منتشر شد به گزارش معاونت پژوهش، صدوسي و پنجمین شماره فصلنامه مطالعات قرآنی نامه جامعه منتشر شد. در این شماره مقالاتی با این عناوین در اختیار دانش پژوهان قرار گرفته است.

صدو سی و پنجمین شماره فلصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» منتشر شد

• بررسی تحلیلی دیدگاه صدرالمتألّهین درباره رابطه «باطن» با «ظاهر» قرآن/ سیدحسین شفیعی دارابی
  • نمودهایی از تطوّر معنایی الفاظ قرآن در تفسیر «المیزان»/ نسرین انصاریان
  • شرح و تحلیلی بر روایت «اُوتِیتُ الکِتَابَ وَ مِثلَهُ مَعَهُ»؛ علیرضا فخاری؛ لیلا ابراهیمی؛ مهدی درستی
  • گونه­شناسی سنن تاریخی- اجتماعی در سوره یونس/ صغری فهیمی
  • حوزه معنایی امداد در قرآن؛ میدان معنایی امداد الهی توسط فرشتگان/ طیبه حیدری‌راد
  • نقد شبهه مستشرقان در جهانی‌نبودن قرآن بر اساس تفاسیر فریقین/ علیرضا آل بویه؛ زهره نیک‌پرور

نشريه نامه جامعه از اول اردیبهشت سال 1399 با عنوان «مطالعات قرآني نامه جامعه» و رويکرد تفسيري، در دبیرخانه هیئت نظارت بر مطبوعات ثبت شده و در تلاش است تا با فراهم آوردن بستری مناسب جهت چاپ مقالات علمی دانش‌آموختگان و پژوهشگران عرصه «تفسیر و علوم قرآنی»، در ارتقای سطح کیفی پژوهش‌ها و انعکاس برترین‌های پژوهشی، گام مؤثری بردارد. از اين رو پذيراي مقالات اساتید، پژوهشگران و محققان حوزه و دانشگاه در حوزه تفسیر و علوم قرآن است.

پژوهشگران می‌توانند آثار خود را با ثبت نام در سامانه nj.jz.ac.ir ارسال نمايند. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۱۱۲۴۰۰ تماس حاصل فرماييد.