دومین نشریه علمی تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده منتشر شد

photo_2022-04-06_14-19-43

دومین نشریه علمی تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

در این نشریه مقالاتی با موضوعات مختلف روانشناختی تربیتی ارائه شده است، عناوین و نویسنده مقالات منتشر شده در این شماره از نشریه شامل «نقش خانواده تراز انقلاب اسلامی در معنویت گرایی جامعه بین الملل» نوشته صدیقه محقق، فاطمه شریفی، «شاخصه های رفتاری خانواده آرمانی در اسلام» تالیف نجمه صالحی، معصومه السادات حسینی، «آداب گفتگو در خانواده با تاکید بر آموزه های دینی» تالیف طاهره ماهروزاده،مهدیه رجبی، «نقش دینداری در کاهش گرایش به تاریخ تولدهای ناشی از مد گرایی» نوشته ی فاطمه اسدی، «آسیب شناسی شبکه های اجتماعی مجازی در تربیت نوجوانان» نوشته فاطمه صادقی، مظاهر حیدری، «مولفه های فردی و اجتماعی در الگوسازی زن تراز انقلاب اسلامی از دیدگاه مقام معظم رهبری» نوشته ندابزرگخو، زهرا حافظی نسب، مرضیه قنبری می باشد.

این نشریه به صورت دوفصلنامه و با هدف ترویج پژوهش‌های مرتبط با حوزه خانواده و ارائه الگوهای اسلامی آن، از سال ۱۳۹۶ آغاز به کار کرد و پس از چاپ دو شماره داخلي با توجه به ارتقاي سطح علمي مقالات، سال گذشته از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موفق به اخذ مجوز نشر به صورت علمی تخصصی شد.

علاقه مندان می توانند آثار خود را برای داوری و انتشار به دفتر دوفصلنامه علمی تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده به نشانی الکترونیکی fpes@jz.ac.ir ارسال کنند.