فراخوان عضویت انجمن معارف انقلاب اسلامی

000

انجمن معارف انقلاب اسلامی، معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام از میان طلاب فعال عضو می‌پذیرد.

فراخوان عضویت انجمن علمی_ پژوهشی معارف انقلاب اسلامی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام  از سوی اداره پشتبانی های پژوهشی این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

بر اساس این اطلاعیه، انجمن علمی_ پژوهشی معارف انقلاب اسلامی»، با هدف بهره گیری از ظرفیت های علمی- پژوهشی و فراهم نمودن زمینه‌های مناسب برای طلاب مستعد در راستای پاسداشت و امتداد انقلاب اسلامی و نیل به آرمان های مقدسش تأسیس گردیده است.

شرایط پذيرش:
1- طلاب سطح 3 و سطح 4 جامعه الزهرا (س) و حوزه های علمیه خواهران
2. طلاب سطح 2 جامعه الزهرا (س) و سایر حوزه های علمیه با حداقل معدل 17 و یا سابقه پژوهشی مناسب به تایید کمیسیون مربوطه

کسب اطلاعات بیشتر با مراجعه به نشانی دبیر انجمن: @Valasr_sh
شماره تماس ⬅️ 32112484