فراخوان همایش ملی زن و مدیریت معنوی بحران

photo_2022-01-30_14-49-35

همایش ملی زن و مدیریت معنوی بحران ۲۵ آبان ۱۴۰۱ در شیراز برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام علیرضا شهریاری‌پور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم گفت: همایش ملی زن و مدیریت معنوی بحران در چهار محور مدیریت معنوی شاخصه‌ها و روش‌ها، جایگاه و نقش مدیریتی زنان در حل بحران‌ها، الگو‌های مدیریتی زنان موفق در حل بحران‌های تاریخ اسلام و تمدن اسلام و موانع مدیریت معنوی زنان، آسیب‌ها و راهکار‌ها برگزار می‌شود.
وی افزود: موضوعات مورد پذیرش در محور مدیریت معنوی شاخصه‌ها و روش‌ها؛ مفهوم شناسی مدیریت معنوی و شاخصه‌های آن، جایگاه مدیریت معنوی در اسلام و روش‌های مدیریت معنوی است.
شهریاری‌پور گفت: در محور جایگاه و نقش مدیریتی زنان در حل بحران‌ها مقالاتی با موضوعاتی مانند زن و مدیریت معنوی بحران‌های شخصی، زن و مدیریت معنوی بحران‌های خانوادگی و زن و مدیریت معنوی بحران‌های اجتماعی پذیرفته می‌شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم گفت: موضوعات در محور الگو‌های مدیریتی زنان موفق در حل بحران‌های تاریخ اسلام و تمدن اسلام»، مقالاتی با موضوع؛ الگو‌های مدیریتی زنان موفق در زمان حیات پیامبر (ص)، الگو‌های مدیریتی زنان موفق در عصر معصومین (ع) الگو‌های مدیریتی زنان موفق در عصر غیبت، الگو‌های مدیریتی زنان موفق در عصر حاضر است.
شهریاری‌پور گفت: در محور چهارم با عنوان: موانع مدیریت معنوی زنان، آسیب‌ها و راهکار‌ها نیز مقالاتی با موضوعات‌: موانع مدیریت معنوی زنان در عرصه‌های مختلف، آسیب‌شناسی مدیریت معنوی زنان در مناسبت‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی و راهکار‌های ارتقا و احیای مدیریت معنوی زنان در عرصه‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی پذیرفته می‌شود.
شهریاری پور گفت: با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می‌شود، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC)، سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد.
وی افزود: تاریخ برگزاری همایش ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۱ و آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ و آخرین مهلت ارسال اصل مقالات۲۵ مردادماه ۱۴۰۱ اعلام شده است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم گفت: علاقه‌مندان می‌توانند مقالات خود را به نشانی، شیراز، میدان شهید فهمیده، خیابان احمدی جنوبی، کوچه ۸، مرکز علمی کاربردی غدیر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان فارس با کد پستی ۷۱۶۵۶۵۴۱۹۸ یا پست الکترونیکی نهاد مقام معظم رهبری در استان فارس به نشان nahadefars@gmail.com ارسال کنند.
این رویداد ملی با همکاری دانشگاه‌های شیراز، جهرم، پژوهشگاه معارف و فرهنگ اسلامی، موسسه آموزش عالی ریحانه النبی، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مؤسسات آموزشی و پژوهشی برپا می‌شود.