برگزاری پیش نشست کنگره بین المللی«تبیین نقش بانوان پاسداشت حادثه غدیر»

پیش نشست معرفی و تبیین محورهای کنگره

پیش نشست کنگره بین المللی «تبیین نقش بانوان پاسداشت حادثه غدیر» با سخنرانی استاد ارجمند سرکار خانم افسانه سوری در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

پیش نشست کنگره بین المللی «تبیین نقش بانوان پاسداشت حادثه غدیر» از سوی معاونت پژوهش و معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با مشارکت دبیرخانه کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان برگزار می‌شود.

در این پیش نشست، سرکار خانم افسانه سوری استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، موضوع «تبیین نقش بانوان پاسداشت حادثه غدیر» را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این نشست روز چهارشنبه 7 اردیبهشت ماه ساعت 10:30 تا 11:30 به صورت حضوری در سالن نشست‌های علمی طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند به صورت مجازی این نشست را از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb۸۹۷yoy دنبال کنند.