برگزاری نشست علمي ـ پژوهشي «واكاوي و تحليل تأثير و تأثرات كرونا بر جامعه با تأكيد بر مباني كلامي»

photo_2022-05-01_11-32-25

نشست علمي ـ پژوهشي «واكاوي و تحليل تأثير و تأثرات كرونا بر جامعه با تأكيد بر مباني كلامي» با سخنرانی استاد ارجمند سرکار خانم دکتر اعظم وفائی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاونت پژوهش جامعه ازهرا سلام الله عليها با همكاري مركز تخصصي فلسفه و كلام و گروه علمي كلام اسلامي برگزار مي كند.

در نشست «واكاوي و تحليل تأثير و تأثرات كرونا بر جامعه با تأكيد بر مباني كلامي»، سركار خانم دكتر اعظم وفايي استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، موضوع «واكاوي و تحليل تأثير و تأثرات كرونا بر جامعه با تأكيد بر مباني كلامي» را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این نشست روز شنبه 17 ارديبهشت ساعت 10 الي 12 به صورت حضوری درجامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، آموزشگاه امام رضا عليه السلام، ساختمان شهيد بهشتي(ره)، طبقه همكف، سالن آمفي تئاتر برگزار می‌شود.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند به صورت مجازی این نشست را از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb۸۹۷yoy دنبال کنند.