کرسی های آزاداندیشی

به همت معاونت پژوهش توافقنامه همکاری بین جامعه‌الزهرا(س) و کمیته مرکزی کرسی‌های آزاداندیشی حوزه‌های علمیه منقعد شد.

توافقنامه همکاری بین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و کمیته مرکز کرسی‌های آزاداندیشی حوزه های علمیه به همت معاونت پژوهش جامعه امضا شد.

این توافقنامه که فی‌مابین کمیته مرکزی کرسی های آزاداندیشی حوزه های علمیه به نمایندگی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدمسعود معصومی و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نمایندگی سرکار خانم سیده زهره برقعی منقعد شد توسط معاونت پژوهش جامعه به انجام رسید.

این توافقنامه به منظور توسعه برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و فرهنگسازی آن صورت گرفته است و در جلسه‌ای محورها، تعهدات طرفین و امور اجرایی در برگزاری این کرسی‌ها بررسی و تدوین شد.