افق پژوهش؛

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام گاهنامه خبری افق پژوهش 2 را منتشر کرد.

عمکرد هفته پژوهش 1400 صفحه جلد

گاهنامه خبری افق پژوهش 2 گزارشی اجمالی از فعالیت های معاونت پژوهش در شش ماهه دوم سال 1400 است.

گاهنامه خبری افق پژوهش، نمایشگاهی است مکتوب از فعالیت ها، برنامه ها و اقدامات معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام که می کوشد تا گوشه ای از تلاش های انجام شده در این معاونت را به همراه محصولات پژوهشی تولید شده از سوی پژوهشگران، اساتید و طلاب این موسسه علمی به مخاطبان معرفی نماید.

معاونت پژوهش در گاهنامه افق پژوهش 2 (فعالیت های شش ماهه دوم سال 1400)، در ۹ بخش دوره های تخصصی بانوان، کرسی ها، نشست ها و کارگاه های پژوهشی، انجمن های علمی پژوهشی، تهیه و تدوین متون درسی، کتابخانه و بانک اطلاعاتی، نشریات، همایش ها و جشنواره ها، انتشارات و تعاملات و همکاری ها، اقدامات خود را با هدف دست یابی به چشم انداز تربیت بانوان پژوهشگر و پاسخگو به مسائل علمی در زمینه علوم اسلامی و انسانی و در راستای رسیدن به این جایگاه مهم در جوامع ملی و فراملی به نمایش گذاشته است.

گاهنامه خبری افق پژوهش را از اینجا دریافت کنید.