نخستین رویدادپژوهشی جامعه الزهرا (س) برگزار می‌شود

رویداد پژوهشی جامعه الزهرا 2

فراخوان شرکت در نخستین رویدادپژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی معاونت پژوهش اعلام شد.

پس از برگزاری رویدادهای فرهنگی و آموزشی، نخستین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها کلید خورد.

نخستین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «رسالت زن تراز انقلاب اسلامی در جهاد تبیین» و رویکرد گفتگومحور ویژه طلاب (سطح دو، سه و چهار)، اساتید و پژوهشگران برگزار می‌شود.

مدیر رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه این رویداد در قالب «کرسی آزاداندیشی» و «میزگرد علمی» اجرا می‌شود، گفت: این رویداد همانند رویدادهای قبلی در سه سطح «پیش رویداد»، «رویداد پژوهشی» و «پسارویداد» در نظر گرفته شده است.

فراهانی افزود: پیش رویداد پژوهشی روزهای ۵  تا ۷ شهریور برگزار می‌شود و پس از آن، رویداد پژوهشی در تاریخ ۱۴ تا ۱۶ شهریور خواهد بود.

وی، مهلت ثبت نام در این رویداد تا ۲۰ تیر اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: اساتید و طلاب شرکت کننده در رویدادهای فرهنگی و آموزشی هم می‌توانند در این رویداد ثبت نام کنند.

مدیر رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: علاقه‌مندان می‌توانند با تکمیل فرم https://pjh.jz.ac.ir/uploads/images/۶۲c۱۴۳۱۸b۷eb۰.docx و ارسال آن به شناسه کاربری @MHOSEINIM یا ایمیل Anjoman.pajohesh@jz.ac.ir در رویداد پژوهشی ثبت نام و شرکت کنند.