فراخوان نهمین دوره جشنواره بانو امین(ره)

نهمین 004 بانو امین00

فراخوان نهمین دوره جشنواره بانو امین(ره) از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

جشنواره بانو امین(ره) به منظور تکریم آثار برگزیده اساتید، طلاب و دانش‌آموختگان و تلاش در راستای ایجاد فضای سالم برای رقابت پژوهشی، برگزار می‌شود.

شرایط ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره:

• پایان‌نامه‌های دفاع شده سطح سه طلاب جامعه الزهرا سلام الله عليها (1401- 1400)؛
  • گواهی مقالات چاپ شده یا برگزیده در جشنواره‌ها و همایش‌های ملی و فراملی (1401- 1400)؛
  • مقالات طلاب در تمامی سطوح (سطح دو، سه و چهار)؛ (عدم ارسال مقالات به نشریات، همایش‌ها و جشنواره‌ها).

بخش ویژه:

ایده‌ها، طرح‌ها و مقالات با محوریت جهاد تبیین؛

روش ارسال آثار به جشنواره: پژوهشگران برای ارسال آثار خود، فرم ثبت نام را تکمیل کرده و به همراه فایل اثر خود (به صورت WORD و PDF) به ایمیل جشنواره به نشانی banooamin.pajoohesh@jz.ac.ir ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره بانو امین تا پایان شهریور 1401 است.

فرم ثبت نام نهمین جشنواره بانو امین ره

آدرس دبیرخانه: جامعه الزهرا(سلام الله علیها)، معاونت پژوهش، ساختمان كتابخانه، طبقه سوم

شماره تماس: 32112186

ایمیل جشنواره: banooamin.pajoohesh@jz.ac.ir