سلسله کارگاههای دانش افزایی

آشنایی با اسلوب و شیوه های ارائه علمی در کرسی های آزاد اندیشی

کارگاه « آشنایی با اسلوب و شیوه های ارائه علمی در کرسی های آزاداندیشی» از سلسله کارگاه های دانش افزایی برگزار می شود.

در راستای اولین رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، کارگاه «آشنایی با اسلوب و شیوه های ارائه علمی در کرسی های آزاداندیشی» از سلسله کارگاه های دانش افزایی از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

در این کارگاه آموزشی، جناب حجت الاسلام و المسلمین محمد رنجبر حسینی استادیار وعضو هیئت علمی تمام وقت دانشگاه قرآن وحدیث به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این کارگاه روز دوشنبه 7 شهریور ساعت ساعت 8 تا 10  به صورت مجازی و حضوری در سالن نشست‌های علمی پژوهشی معاونت پژوهش واقع در طبقه سوم ساختمان کتابخانه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

با توجه به محدود بودن تعداد شرکت کنندگان، لینک کارگاه فقط در اختیار افراد ثبت نام کننده در اولین رویداد پژوهشی قرار می‌گیرد.

آشنایی با اسلوب و شیوه های ارائه علمی در کرسی های آزاد اندیشی