انتشار صد و سی و نهمین نشریه تخصصی مطالعات قرآنی نامه جامعه

Untitled-2

صد و سی و نهمین نشریه تخصصی مطالعات قرآنی نامه جامعه به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا (سلام الله علیها) منتشر شد.

صد و سی و نهمین شماره فصلنامه تخصصی مطالعات قرآنی نامه جامعه به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا (سلام الله علیها)

فهرست مقالات

• تحلیل شبهه تناقض گویی در نسبت دادن سیئات به خدا یا انسان؛ با تکیه بر آیات 78 و 79 سوره نساء)/ مرضیه خراسانی؛ اسماعیل سلطانی بیرامی
  • تحلیل رویکرد آیت‌الله جوادی آملی نسبت به روایات تفسیری/ ریحانه حقانی؛ حمیده بهمنش
  • گستره تحدی از منظر نواندیشان معاصر/لیلا ابراهیمی؛ سید محمد نقیب؛ مهدی درستی
  • بررسی و نقد دلیل آیت الله خویی بر محدودیت تعداد آیات منسوخ/سمانه توکلی؛ مریم توحیدی
  • راهکارهای بینشی مراقبت معنوی از منظر آیات و روایات/حمیده فاتحی پیکانی
  • تطبیق ماهیت و محدوده «آزادي» در اعلاميه هاي حقوق بشري با آموزه هاي قرآن/فاطمه اباذرپور

نشريه «مطالعات قرآني نامه جامعه»  به سردبیری سرکارخانم فریده پیشوایی و ومدیر مسئولی سرکارخانم دکتر زهره برقعی در تلاش است تا با فراهم آوردن بستری مناسب جهت چاپ مقالات علمی دانش‌آموختگان و پژوهشگران عرصه «تفسیر و علوم قرآنی»، در ارتقای سطح کیفی پژوهش‌ها و انعکاس برترین‌های پژوهشی، گام مؤثری برداشته و درصدد دریافت ارتقا رتبه از کمیسیون نشریات علمی است.

این نشریه آماده دریافت مقالات علمی طلاب، اساتید، پژوهشگران و نخبگان در موضوعات تفسیر و علوم قرآن است

علاقه مندان می توانند مقالات علمی خود را از طریق سامانه نشریه به آدرس ذیل ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با آدرس الکترونیکی یا شماره تلفن های نشریه تماس حاصل فرمایید.

راه های ارتباطی

ایمیل نشریه:nashrieh@jz.ac.ir