دومین نشریه کلام پژوهی شیعه منتشر شد.

کلام خبر

دومین نشریه کلام پژوهی شیعه به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

دومین شماره دوفصلنامه علمی کلام پژوهی شیعه به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

فهرست مقالات

• نقد و بررسی رجعت از دیدگاه اشعری در مقالات الاسلامیین (دکتر احمد بهشتی مهر و خانم طوبی حسین زاده)
  • خداجویی: چیستی، ضرورت و آثار آن از منظر آیت الله جوادی آملی (مریم بخشی و دکتر فاطمه شریف فخر)
  • جاودانگی انسان از منظر امام خمینیره (دکتر ابراهیم علی‌پور و زینب خاتون شیرین‌کار)
  • مبانی خداشناسی استغفار (دکتر احمد بهشتی مهر و زهرا ملایی جوشانی)
  • نقد و ارزیابی دیدگاه هاینس هالم در مورد خاستگاه نخستین شیعه (فاطمه قنبری یکتا)
  • کاوشی پیرامون کتاب تبیین براهین اثبات وجود خدا آیت الله جوادی آملی (فاطمه الیاسری)
  • خدمات پژوهشی شماره اول: اصول چکیده نویسی (دکتر زهرا دلاوری پاریزی)

نشریه علمی کلام پژوهی شیعه به سردبیری حجت‌الاسلام والمسلمین احمد بهشتی مهر و مدیر مسئولی سرکار خانم ریحانه حقانی فعالیت دارد.

این نشریه آماده دریافت مقالات علمی طلاب، اساتید، پژوهشگران و نخبگان در موضوعات کلام اسلامی است

علاقه مندان  می توانند مقالات علمی خود را از طریق  آدرس الکترونیکی ذیل ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با آدرس شماره تلفن های نشریه تماس حاصل فرمایید.

راه های ارتباطی

ایمیل نشریه: ned@jz.ac.ir