برگزاری کرسی آزاداندیشی «تحلیل ماهیت ازدواج سفید و تفاوت آن با نکاح معاطاتی»

بیستمین کرسی آزاد اندیشی

بیستمین کرسی آزاداندیشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «تحلیل ماهیت ازدواج سفید و تفاوت آن با نکاح معاطاتی» به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

بیستمین کرسی آزاداندیشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «تحلیل ماهیت ازدواج سفید و تفاوت آن با نکاح معاطاتی» از سوی معاونت پژوهش و با همکاری گروه آموزشی تربیتی فقه و اصول برگزار می‌شود.

در این کرسی، خانم ام کلثوم ایمانی استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان ارائه دهنده و خانم صدیقه تاج الدین استاد حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد حضور دارند، همچنین سرکار خانم منیر کبیر استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دبیری این جلسه را به عهده دارد.

این نشست روز یکشنبه ۷ اسفند ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت حضوری در سالن جلسات طبقه سوم معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری این کرسی به صورت مجازی فراهم شده و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb۸۹۷yoy/ در این نشست شرکت کنند.