کرسی ترویجی «منطق حاکم بر صلح و راهکارهای دستیابی به تفکر صلح آمیز اسلامی از دیدگاه امام خامنه ای مدظله العالی»

کرسی 42

چهل و دومین کرسی ترویجی با عنوان «منطق حاکم بر صلح و راهکارهای دستیابی به تفکر صلح آمیز اسلامی از دیدگاه امام خامنه ای مدظله العالی» برگزار می‌شود.

چهل و دومین کرسی ترویجی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «منطق حاکم بر صلح و راهکارهای دستیابی به تفکر صلح آمیز اسلامی از دیدگاه امام خامنه ای مدظله العالی» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی با همکاری دانشکده هدی برگزار می‌شود.

در این برنامه، سرکار خانم دکتر معصومه اسماعیلی عضو هیئت علمی گروه فلسفه و کلام دانشکده هدی، به عنوان ارائه دهنده این کرسی حضور دارد.

جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مهدی گرجیان استاد تمام دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام، به عنوان ناقد این کرسی ترویجی است و دبیری علمی این جلسه را سرکار خانم دکتر رقیه یوسفی سوته استاد حوزه و دانشگاه، به عهده دارد.

این کرسی ترویجی روز دوشنبه 8 خرداد ساعت 13 الی 14:30 به نشانی قم، خیابان بوعلی، جامعه الزهرا سلام الله علیها، دانشکده هدی فقط به صورت حضوری برگزار می‌شود.