از سوی مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

«سرپرست معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س)» منصوب شد

انتصاب

سرکار خانم شاکری حسین آبادی به سمت «سرپرست معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب شد.

سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها  با صدور حکمی، سرکار خانم صدیقه شاکری حسین آبادی را به عنوان «سرپرست معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: «بی شک شاخصه اصلی تحول در نظام آموزش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و تحقق آموزش پژوهش‌محور، در گرو پژوهش‌مداری در تعلیم و پژوهش‌محوری در تربیت خواهد بود و این مهم، جز با تحول اساسی و اقدامات زیرساختی در حوزه پژوهش جامعه محقق نخواهد شد».

همچنین در این حکم به برخی وظایف معاونت پژوهش از جمله برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری، سوق فعالیت‌های پژوهشی جامعه جهت تحقق سند چشم‌انداز، فراهم‌سازی زمینه شناسایی و رشد استعدادها و خلاقیت‌ها، تعامل هم‌افزا جهت گسترش مبادلات علمی با سایر سازمان‌ها در سطح ملی و فراملی و جهت‌دهی تحقیقات طلاب به بررسی مسائل بنیادین کشور با رویکرد اسلامی اشاره شده است.

در این حکم از تلاش‌های ارزشمند سرکار خانم ریحانه حقانی در طول مدت ۶ سال مسئولیت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها قدردانی شده است.