انتشار چهارمین دوفصلنامه علمی تخصصی «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده»

25

چهارمین شماره دوفصلنامه علمی تخصصی «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده» با انتشار ۶ مقاله علمی منتشر شد.

چهارمین شماره دوفصلنامه علمی تخصصی «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها منتشر شد.

در این نشریه، ۶ مقاله با موضوعات تربیتی و روانشناختی خانواده از جمله مقاله «تحلیل کیفی عوامل مؤثر بر تغییر نگرش به حیا بر اساس رفتارهای اجتماعی دختران نوجوان شهر شیراز»، تألیف عاطفه هادیان و فاطمه قمري، مقاله «خطاهای شناختی در همسرگزینی» نوشته شايسته اكبر زاده و حسین مهدی‌زاده، و مقاله «بازنمایی تک فرزندی در خانواده‌های ایرانی (مطالعه موردی فیلم همبازي)» به کوشش طاهره زاهدي درج شده است.

مقالات «بررسی رابطه هوش هیجانی و خودمتمایزسازی با کیفیت زندگی زناشویی دبیران» به نگارش اكرم حميدي نصرآباد و اعظم حمیدی نصرآباد، «نقش فرهنگ سلبریتی‌ها بر سبک زندگی نوجوانان» تألیف ناهيد رأفتي و «واکاوی نماز و تربیت عبادی فرزندان با تکیه بر متون دینی» نوشته زهرا فرخ و سمیه سلطانی تیرانی از دیگر مقالات مندرج در این شماره هستند.

علاقه مندان جهت ارتباط با این نشریه می‌توانند به سامانه http://mtr.jz.ac.ir مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۴۲ – ۳۲۱۱۲۴۰۰ تماس بگیرند.