دوفصلنامه علمی دوزبانه «مطالعات دینی» جهت انتشار مقالات پژوهشگران در حوزه مطالعات دینی، فراخوان مقاله داد.

فراخوان مقاله مطالعات تربیتی27--03-1402

فراخوان مقاله

فراخوان جذب مقاله دوفصلنامه علمی مطالعات دینی از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها اعلام شد، این دو فصلنامه با هدف تالیف وترجمه متون حوزه های مرتبط با دین و خانواده به زبان انگلیسی پذیرای مقالات علمی طلاب، اساتید و پژوهشگران حوزوی-دانشگاهی در حوزه مطالعات دینی با تکیه بر مسائل زنان و خانواده است.

این نشریه علمی در تلاش است با فراهم آوردن بستری مناسب جهت چاپ مقالات دانش‌آموختگان و پژوهشگران، گام موثری در ارتقای سطح کیفی پژوهش‌ها و انعکاس برترین‌های پژوهشی بردارد.

اولین شماره این نشریه پاییز و زمستان 1401 با همکاری مرکز آموزش مجازی و غیر حضوری جامعه الزهرا سلام الله علیها تنظیم و چاپ شده است.

جهت دریافت فایل شیوه نامه نگارش مقالات اینجا کلیک نمایید.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02532112119 و 02532112342 تماس حاصل فرمایند.